Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаліновська, Т. В.-
dc.contributor.authorОболкіна, В. І.-
dc.contributor.authorВолощук, Г. І.-
dc.date.accessioned2024-04-26T07:58:06Z-
dc.date.available2024-04-26T07:58:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКаліновська Т. В., Оболкіна В. І., Волощук Г. І., Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_49-50.pdf216.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.