Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Название: Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Авторы: Каліновська, Т. В.
Оболкіна, В. І.
Волощук, Г. І.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Волощук Г. І., Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 49-50.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_49-50.pdf216.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.