Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Назва: Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Автори: Каліновська, Т. В.
Оболкіна, В. І.
Волощук, Г. І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Волощук Г. І., Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 49-50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_49-50.pdf216.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.