Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51570
Назва: Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи
Автори: Дробот, В. І.
Грищенко, А. М.
Лисейко, К. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дробот В. І., Грищенко А. М., Лисейко К. В. Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 47-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51570
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_47-48.pdf299.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.