Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДробот, В. І.-
dc.contributor.authorГрищенко, А. М.-
dc.contributor.authorЛисейко, К. В.-
dc.date.accessioned2024-04-26T07:55:42Z-
dc.date.available2024-04-26T07:55:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДробот В. І., Грищенко А. М., Лисейко К. В. Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 47-48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51570-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_47-48.pdf299.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.