Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51570
Title: Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи
Authors: Дробот, В. І.
Грищенко, А. М.
Лисейко, К. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дробот В. І., Грищенко А. М., Лисейко К. В. Дослідження залежності структурно-механічних властивостей безглютенового тіста від масової частки вологи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 47-48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51570
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_47-48.pdf299.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.