Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569
Назва: Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності
Автори: Артамонова, М. В.
Лисюк, Г. М.
Туз, Н. Ф.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 45-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_45-46.pdf239.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.