Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorТуз, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2024-04-26T07:54:17Z-
dc.date.available2024-04-26T07:54:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 45-46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_45-46.pdf239.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.