Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Название: Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства
Авторы: Мороз, О. В.
Процик, В. О.
Пивоваров, Є. П.
Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мороз О. В., Процик В. О., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 33-34.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_33-34.pdf256.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.