Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мороз, О. В. | - |
dc.contributor.author | Процик, В. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T06:48:15Z | - |
dc.date.available | 2024-04-26T06:48:15Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Мороз О. В., Процик В. О., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 33-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_33-34.pdf | 256.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.