Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.contributor.authorПроцик, В. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2024-04-26T06:48:15Z-
dc.date.available2024-04-26T06:48:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМороз О. В., Процик В. О., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 33-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_33-34.pdf256.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.