Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51533
Title: Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monograph
Other Titles: Удосконалення технології борошняного збивного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази
Authors: Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olga
Lanchik, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Petro, Gurskyi
Pertsevoy, Fedir
Keywords: напівфабрикат збивний борошняний;фермент трансглютаміназа;желатин;камедь ксантанова;кондитерські вироби;semi-finished;whipped flour;transglutaminase enzyme;gelatin;xanthan gum;confectionery
Issue Date: 2024
Publisher: б. в.
Citation: Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monograph; author's edition: L. A. Kondrashina, V. I. Ladyka, O. O. Hrynchenko, M. V. Lanchyk, I. M. Smetanska, A. Borankulova, P. V. Gurskyi, F. V. Pertsevoi. Kharkiv, 2024. 255 p.
Abstract: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів продукція в ресторанному господарстві, представлена в текстовому вигляді, технологічні розрахунки, рисунків, схем, таблиць і призначений для викладачів, студентів вищих навчальних закладів, аспіранти, які займаються науковою роботою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51533
Appears in Collections:Improvement of whipped flour semi-finished product of technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_transhlyutaminaza_anhl_24.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.