Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51533
Title: | Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monograph |
Other Titles: | Удосконалення технології борошняного збивного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази |
Authors: | Kondrashina, Lydia Ladyka, Volodymyr Hrynchenko, Olga Lanchik, Maria Smetanska, Iryna Borankulova, Assel Petro, Gurskyi Pertsevoy, Fedir |
Keywords: | напівфабрикат збивний борошняний;фермент трансглютаміназа;желатин;камедь ксантанова;кондитерські вироби;semi-finished;whipped flour;transglutaminase enzyme;gelatin;xanthan gum;confectionery |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | б. в. |
Citation: | Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monograph; author's edition: L. A. Kondrashina, V. I. Ladyka, O. O. Hrynchenko, M. V. Lanchyk, I. M. Smetanska, A. Borankulova, P. V. Gurskyi, F. V. Pertsevoi. Kharkiv, 2024. 255 p. |
Abstract: | The monograph contains concentrated and systematized scientific information on
the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery
products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations,
figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education,
postgraduate students who are engaged in scientific work. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів продукція в ресторанному господарстві, представлена в текстовому вигляді, технологічні розрахунки, рисунків, схем, таблиць і призначений для викладачів, студентів вищих навчальних закладів, аспіранти, які займаються науковою роботою. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51533 |
Appears in Collections: | Improvement of whipped flour semi-finished product of technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mon_transhlyutaminaza_anhl_24.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.