Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKondrashina, Lydia-
dc.contributor.authorLadyka, Volodymyr-
dc.contributor.authorHrynchenko, Olga-
dc.contributor.authorLanchik, Maria-
dc.contributor.authorSmetanska, Iryna-
dc.contributor.authorBorankulova, Assel-
dc.contributor.authorPetro, Gurskyi-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir-
dc.date.accessioned2024-04-25T19:55:15Z-
dc.date.available2024-04-25T19:55:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationImprovement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monograph; author's edition: L. A. Kondrashina, V. I. Ladyka, O. O. Hrynchenko, M. V. Lanchyk, I. M. Smetanska, A. Borankulova, P. V. Gurskyi, F. V. Pertsevoi. Kharkiv, 2024. 255 p.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51533-
dc.description.abstractThe monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.uk_UA
dc.description.abstractМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів продукція в ресторанному господарстві, представлена в текстовому вигляді, технологічні розрахунки, рисунків, схем, таблиць і призначений для викладачів, студентів вищих навчальних закладів, аспіранти, які займаються науковою роботою.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherб. в.uk_UA
dc.subjectнапівфабрикат збивний борошняний-
dc.subjectфермент трансглютаміназа-
dc.subjectжелатин-
dc.subjectкамедь ксантанова-
dc.subjectкондитерські вироби-
dc.subjectsemi-finished-
dc.subjectwhipped flour-
dc.subjecttransglutaminase enzyme-
dc.subjectgelatin-
dc.subjectxanthan gum-
dc.subjectconfectionery-
dc.titleImprovement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monographuk_UA
dc.title.alternativeУдосконалення технології борошняного збивного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутаміназиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Improvement of whipped flour semi-finished product of technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_transhlyutaminaza_anhl_24.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.