Improvement of whipped flour semi-finished product of technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme : [1] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 1 з 1
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme: monographKondrashina, Lydia; Ladyka, Volodymyr; Hrynchenko, Olga; Lanchik, Maria; Smetanska, Iryna; Borankulova, Assel; Petro, Gurskyi; Pertsevoy, Fedir
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 1 з 1