Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Назва: | Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині |
Автори: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Ільків, І. С. |
Ключові слова: | мікотоксини;рослинна сировина |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 428-433. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз вмісту найнебезпечніших мікотоксинів, а саме:
афлатоксинів, охратоксинів, трихотеценів, зеараленону, патуліну у злакових
культурах, овочах та фруктах. Результати моніторингу свідчать про
високий рівень контамінації рослинної сировини мікотоксинами. A content analysis of the most dangerous mycotoxins, namely aflatoxins, ochratoxin, trichothecenes, zearalenone, patulin in cereal crops, vegetables and fruits. The monitoring results indicate a high level of contamination of plant materials with mycotoxins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_69.pdf | 247.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.