Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Ленерт, С. О. | - |
dc.contributor.author | Ільків, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T13:46:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T13:46:28Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 428-433. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз вмісту найнебезпечніших мікотоксинів, а саме: афлатоксинів, охратоксинів, трихотеценів, зеараленону, патуліну у злакових культурах, овочах та фруктах. Результати моніторингу свідчать про високий рівень контамінації рослинної сировини мікотоксинами. | uk_UA |
dc.description.abstract | A content analysis of the most dangerous mycotoxins, namely aflatoxins, ochratoxin, trichothecenes, zearalenone, patulin in cereal crops, vegetables and fruits. The monitoring results indicate a high level of contamination of plant materials with mycotoxins. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | мікотоксини | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_69.pdf | 247.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.