Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorІльків, І. С.-
dc.date.accessioned2022-08-18T13:46:28Z-
dc.date.available2022-08-18T13:46:28Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 428-433.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138-
dc.description.abstractПроведено аналіз вмісту найнебезпечніших мікотоксинів, а саме: афлатоксинів, охратоксинів, трихотеценів, зеараленону, патуліну у злакових культурах, овочах та фруктах. Результати моніторингу свідчать про високий рівень контамінації рослинної сировини мікотоксинами.uk_UA
dc.description.abstractA content analysis of the most dangerous mycotoxins, namely aflatoxins, ochratoxin, trichothecenes, zearalenone, patulin in cereal crops, vegetables and fruits. The monitoring results indicate a high level of contamination of plant materials with mycotoxins.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмікотоксиниuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleМоніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировиніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_69.pdf247.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.