Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51315
Назва: | Впровадження технологій та інновацій у готельно-ресторанний бізнес |
Автори: | Дончак, Л. Г. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Дончак Л. Г. Впровадження технологій та інновацій у готельно-ресторанний бізнес. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 658-660. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51315 |
Розташовується у зібраннях: | матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_658-660.pdf | 232.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.