Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51315
Title: Впровадження технологій та інновацій у готельно-ресторанний бізнес
Authors: Дончак, Л. Г.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків
Citation: Дончак Л. Г. Впровадження технологій та інновацій у готельно-ресторанний бізнес. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 658-660.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51315
Appears in Collections:матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_658-660.pdf232.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.