Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
Название: Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі
Другие названия: Исследование структурно-механических свойств творога и полуфабриката творожного на его основе
Study of rheological properties cottage cheese and semi-finished cottage cheese on the basis
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Катречко, Н. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Катречко Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 396-401.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Краткий осмотр (реферат): Вивчено залежність реологічних характеристик сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі від їх фізико-хімічних показників.
Изучена зависимость реологических характеристик творога и полуфабриката творожного на его основе от их физико-химических показателей.
The dependence of the rheological characteristics of cheese and semi-finished cottage cheese on the basis of their physics-chemical parameters.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_103_2010_59.pdf326.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.