Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
Название: | Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі |
Другие названия: | Исследование структурно-механических свойств творога и полуфабриката творожного на его основе Study of rheological properties cottage cheese and semi-finished cottage cheese on the basis |
Авторы: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. Катречко, Н. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Катречко Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 396-401. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено залежність реологічних характеристик сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі від їх фізико-хімічних показників. Изучена зависимость реологических характеристик творога и полуфабриката творожного на его основе от их физико-химических показателей. The dependence of the rheological characteristics of cheese and semi-finished cottage cheese on the basis of their physics-chemical parameters. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Располагается в коллекциях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_59.pdf | 326.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.