Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50769
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Катречко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T16:07:32Z | - |
dc.date.available | 2024-04-12T16:07:32Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Катречко Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 396-401. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-0176X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769 | - |
dc.description.abstract | Вивчено залежність реологічних характеристик сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі від їх фізико-хімічних показників. | uk_UA |
dc.description.abstract | Изучена зависимость реологических характеристик творога и полуфабриката творожного на его основе от их физико-химических показателей. | uk_UA |
dc.description.abstract | The dependence of the rheological characteristics of cheese and semi-finished cottage cheese on the basis of their physics-chemical parameters. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 | - |
dc.title | Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование структурно-механических свойств творога и полуфабриката творожного на его основе | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of rheological properties cottage cheese and semi-finished cottage cheese on the basis | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_59.pdf | 326.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.