Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі
Other Titles: Исследование структурно-механических свойств творога и полуфабриката творожного на его основе
Study of rheological properties cottage cheese and semi-finished cottage cheese on the basis
Authors: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Катречко, Н. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Катречко Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 396-401.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: Вивчено залежність реологічних характеристик сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі від їх фізико-хімічних показників.
Изучена зависимость реологических характеристик творога и полуфабриката творожного на его основе от их физико-химических показателей.
The dependence of the rheological characteristics of cheese and semi-finished cottage cheese on the basis of their physics-chemical parameters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_59.pdf326.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.