Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769
Title: | Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі |
Other Titles: | Исследование структурно-механических свойств творога и полуфабриката творожного на его основе Study of rheological properties cottage cheese and semi-finished cottage cheese on the basis |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. Катречко, Н. В. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Катречко Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 396-401. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Abstract: | Вивчено залежність реологічних характеристик сиру кисломолочного та напівфабрикату сирного кисломолочного на його основі від їх фізико-хімічних показників. Изучена зависимость реологических характеристик творога и полуфабриката творожного на его основе от их физико-химических показателей. The dependence of the rheological characteristics of cheese and semi-finished cottage cheese on the basis of their physics-chemical parameters. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50769 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_59.pdf | 326.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.