Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Title: | Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами |
Authors: | Серік, М. Л. Шурдук, І. В. |
Keywords: | м’ясні продукти;м’ясні емульсійні вироби;продукти харчування оздоровчого призначення;білково-мінеральні напівфабрикати |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 350-356. |
Abstract: | Науково обґрунтовано актуальність створення м’ясних продуктів
харчування оздоровчого призначення, збагачених дефіцитними мінеральнмим
елементами. Доведено доцільність використання білково-мінерального
напівфабрикату в складі м’ясних емульсійних виробів. Scientifically grounded actuality of creation of meats food of the health setting stuffs enriched with scarce mineral elements. Expedience of the use of protein-mineral intermediate product is proved in composition of meats emulsive wares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_57.pdf | 255.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.