Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-17T15:43:55Z-
dc.date.available2022-08-17T15:43:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСерік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 350-356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано актуальність створення м’ясних продуктів харчування оздоровчого призначення, збагачених дефіцитними мінеральнмим елементами. Доведено доцільність використання білково-мінерального напівфабрикату в складі м’ясних емульсійних виробів.uk_UA
dc.description.abstractScientifically grounded actuality of creation of meats food of the health setting stuffs enriched with scarce mineral elements. Expedience of the use of protein-mineral intermediate product is proved in composition of meats emulsive wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectм’ясні емульсійні виробиuk_UA
dc.subjectпродукти харчування оздоровчого призначенняuk_UA
dc.subjectбілково-мінеральні напівфабрикатиuk_UA
dc.titleОбґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_57.pdf255.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.