Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Шурдук, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T15:43:55Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T15:43:55Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 350-356. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано актуальність створення м’ясних продуктів харчування оздоровчого призначення, збагачених дефіцитними мінеральнмим елементами. Доведено доцільність використання білково-мінерального напівфабрикату в складі м’ясних емульсійних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically grounded actuality of creation of meats food of the health setting stuffs enriched with scarce mineral elements. Expedience of the use of protein-mineral intermediate product is proved in composition of meats emulsive wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | м’ясні емульсійні вироби | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.subject | білково-мінеральні напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_57.pdf | 255.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.