Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Название: Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами
Авторы: Серік, М. Л.
Шурдук, І. В.
Ключевые слова: м’ясні продукти;м’ясні емульсійні вироби;продукти харчування оздоровчого призначення;білково-мінеральні напівфабрикати
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 350-356.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано актуальність створення м’ясних продуктів харчування оздоровчого призначення, збагачених дефіцитними мінеральнмим елементами. Доведено доцільність використання білково-мінерального напівфабрикату в складі м’ясних емульсійних виробів.
Scientifically grounded actuality of creation of meats food of the health setting stuffs enriched with scarce mineral elements. Expedience of the use of protein-mineral intermediate product is proved in composition of meats emulsive wares.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_57.pdf255.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.