Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
Title: | Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины |
Other Titles: | Деякі технічні аспекти підвищення продовольчої безпеки України Some technical aspects of increase of food safety of Ukraine |
Authors: | Кириенко, Н. М. Черепнёв, И. А. Дьяконов, В. И. Сизенко, А. В. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Кириенко Н. М., Черепнёв И. А., Дьяконов В. И., Сизенко А. В. Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 300-313. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Abstract: | В работе рассмотрены возможности электромагнитных технологий в воздействии на биологические объекты с целью снижения потерь зерна при хранении и лечении сельскохозяйственных животных. У роботі розглянуті можливості електромагнітних технологій в дії на біологічні об'єкти з метою зниження втрат зерна при зберіганні і лікуванні сільськогосподарських тварин. Possibilities of electromagnetic technologies are in-process considered in affecting biological objects with the purpose of decline of losses of grain at storage and treatment of agricultural zoons. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_44.pdf | 507.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.