Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКириенко, Н. М.-
dc.contributor.authorЧерепнёв, И. А.-
dc.contributor.authorДьяконов, В. И.-
dc.contributor.authorСизенко, А. В.-
dc.date.accessioned2024-04-11T11:20:20Z-
dc.date.available2024-04-11T11:20:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКириенко Н. М., Черепнёв И. А., Дьяконов В. И., Сизенко А. В. Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 300-313.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650-
dc.description.abstractВ работе рассмотрены возможности электромагнитных технологий в воздействии на биологические объекты с целью снижения потерь зерна при хранении и лечении сельскохозяйственных животных.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі розглянуті можливості електромагнітних технологій в дії на біологічні об'єкти з метою зниження втрат зерна при зберіганні і лікуванні сільськогосподарських тварин.uk_UA
dc.description.abstractPossibilities of electromagnetic technologies are in-process considered in affecting biological objects with the purpose of decline of losses of grain at storage and treatment of agricultural zoons.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103-
dc.titleНекоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украиныuk_UA
dc.title.alternativeДеякі технічні аспекти підвищення продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.title.alternativeSome technical aspects of increase of food safety of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_44.pdf507.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.