Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
Назва: Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины
Інші назви: Деякі технічні аспекти підвищення продовольчої безпеки України
Some technical aspects of increase of food safety of Ukraine
Автори: Кириенко, Н. М.
Черепнёв, И. А.
Дьяконов, В. И.
Сизенко, А. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кириенко Н. М., Черепнёв И. А., Дьяконов В. И., Сизенко А. В. Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 300-313.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): В работе рассмотрены возможности электромагнитных технологий в воздействии на биологические объекты с целью снижения потерь зерна при хранении и лечении сельскохозяйственных животных.
У роботі розглянуті можливості електромагнітних технологій в дії на біологічні об'єкти з метою зниження втрат зерна при зберіганні і лікуванні сільськогосподарських тварин.
Possibilities of electromagnetic technologies are in-process considered in affecting biological objects with the purpose of decline of losses of grain at storage and treatment of agricultural zoons.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_44.pdf507.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.