Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
Title: Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины
Other Titles: Деякі технічні аспекти підвищення продовольчої безпеки України
Some technical aspects of increase of food safety of Ukraine
Authors: Кириенко, Н. М.
Черепнёв, И. А.
Дьяконов, В. И.
Сизенко, А. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кириенко Н. М., Черепнёв И. А., Дьяконов В. И., Сизенко А. В. Некоторые организационно-технические аспекты повышения продовольственной безопасности Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 300-313.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: В работе рассмотрены возможности электромагнитных технологий в воздействии на биологические объекты с целью снижения потерь зерна при хранении и лечении сельскохозяйственных животных.
У роботі розглянуті можливості електромагнітних технологій в дії на біологічні об'єкти з метою зниження втрат зерна при зберіганні і лікуванні сільськогосподарських тварин.
Possibilities of electromagnetic technologies are in-process considered in affecting biological objects with the purpose of decline of losses of grain at storage and treatment of agricultural zoons.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50650
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_44.pdf507.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.