Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583
Назва: Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті)
Автори: Ященко, В. С.
Науковий керівник : Арсеньєва, Л. Ю.
Смірнова, Є. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ященко В. С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Смірнова Є. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 420.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_420-420.pdf145.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.