Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583
Назва: | Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті) |
Автори: | Ященко, В. С. |
Науковий керівник : | Арсеньєва, Л. Ю. Смірнова, Є. С. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ященко В. С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Смірнова Є. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 420. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_420-420.pdf | 145.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.