Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583
Title: Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті)
Authors: Ященко, В. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Арсеньєва, Л. Ю.
Смірнова, Є. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ященко В. С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry (Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промислово сті). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Смірнова Є. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 420.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50583
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_420-420.pdf145.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.