Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Title: | Харчові технології. Ч. 2. |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Дроменко, Олена Борисівна Діхтярь, Альона Миколаївна Котляр, Олег Володимирович Омельченко, Світлана Борисівна |
Keywords: | технологічні процеси;технологія виробництва;хімічний склад;харчові технології;безпека продовольчої сировини |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків-Суми: ХДУХТ |
Citation: | Перцевой Ф. В., Камсуліна Н.В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харків-Суми: ХДУХТ, 2020. 208 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D- і 3D- форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KHT_poz_24_2.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.