Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, Альона Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T10:27:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T10:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Камсуліна Н.В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харків-Суми: ХДУХТ, 2020. 208 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D- і 3D- форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків-Суми: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | безпека продовольчої сировини | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Ч. 2. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KHT_poz_24_2.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.