Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.date.accessioned2022-08-17T10:27:46Z-
dc.date.available2022-08-17T10:27:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Камсуліна Н.В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харків-Суми: ХДУХТ, 2020. 208 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D- і 3D- форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків-Суми: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectбезпека продовольчої сировиниuk_UA
dc.titleХарчові технології. Ч. 2.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KHT_poz_24_2.pdf2.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.