Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Назва: | Проектування та реконструкція підприємств галузі |
Автори: | Дроменко, Олена Борисівна Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Ключові слова: | курсове проектування;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;характеристика розділів тексту |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | Курсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_КП_17_1.pdf | 631.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.