Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Назва: Проектування та реконструкція підприємств галузі
Автори: Дроменко, Олена Борисівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Ключові слова: курсове проектування;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;характеристика розділів тексту
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с.
Короткий огляд (реферат): Курсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_КП_17_1.pdf631.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.