Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.date.accessioned2022-08-17T09:59:38Z-
dc.date.available2022-08-17T09:59:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСкуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052-
dc.description.abstractКурсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкурсове проектуванняuk_UA
dc.subjectпроектування підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectреконструкціяuk_UA
dc.subjectхарактеристика розділів текстуuk_UA
dc.titleПроектування та реконструкція підприємств галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_КП_17_1.pdf631.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.