Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Людмила Андрониківна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T09:59:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T09:59:38Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052 | - |
dc.description.abstract | Курсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | курсове проектування | uk_UA |
dc.subject | проектування підприємств громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | реконструкція | uk_UA |
dc.subject | характеристика розділів тексту | uk_UA |
dc.title | Проектування та реконструкція підприємств галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР_КП_17_1.pdf | 631.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.