Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Title: Проектування та реконструкція підприємств галузі
Authors: Дроменко, Олена Борисівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: курсове проектування;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;характеристика розділів тексту
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с.
Abstract: Курсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_КП_17_1.pdf631.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.