Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052
Title: | Проектування та реконструкція підприємств галузі |
Authors: | Дроменко, Олена Борисівна Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Keywords: | курсове проектування;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;характеристика розділів тексту |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування та реконструкція підприємств галузі: метод. вказ. з організації і виконання курсового проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього ступеня бакалавр" ден. та заоч. форм навч.; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 85 с. |
Abstract: | Курсовий проект передбачає індивідуальний принцип виконання і повинен мати творчий характер. Під час виконання курсового проекту студент закріплює знання одержані в процесі вивчення спеціальних дисциплін, набуває навичок самостійної роботи при рішенні практичних питань щодо виробничої діяльності підприємств м'ясної галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5052 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР_КП_17_1.pdf | 631.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.