Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5042
Назва: | Харчові технології. Ч. 2. |
Автори: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | олія;жири;технологічні процеси;харчові технології;молочна сировина;контроль якості |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018_2_pos 23.pdf | 16.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.