Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042
Название: | Харчові технології. Ч. 2. |
Авторы: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | олія;жири;технологічні процеси;харчові технології;молочна сировина;контроль якості |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018_2_pos 23.pdf | 16.05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.