Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-17T08:22:38Z-
dc.date.available2022-08-17T08:22:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042-
dc.description.abstractМета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectжириuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.titleХарчові технології. Ч. 2.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_2_pos 23.pdf16.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.