Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5042
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T08:22:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T08:22:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042 | - |
dc.description.abstract | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | жири | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Ч. 2. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_2_pos 23.pdf | 16.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.