Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Назва: | Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів |
Автори: | Скуріхіна, Людмила Андрониківна Дроменко, Олена Борисівна |
Ключові слова: | технологічне обладнання;м'ясні консерви;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;технологічні розрахунки;система автоматизованого проектування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів: метод. вказ. до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профес. програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; Харківський держ ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 24 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Проектування та реконструкція підприємств», «Проектування підприємств з основами САПР», «Проектування підприємств галузі» передбачені навчальними планами підготовки бакалаврів і є частиною наскрізної практичної підготовки майбутнього фахівця. Вони призначені допомогти студентам при підготовці до практичних занять та під час їх проведення. Знання та вміння, одержані в процесі виконання практичних робіт стануть базовими при виконанні курсових, дипломних проектів та інших видів самостійної роботи |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019_pos33.pdf | 767.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.