Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Назва: Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів
Автори: Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Дроменко, Олена Борисівна
Ключові слова: технологічне обладнання;м'ясні консерви;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;технологічні розрахунки;система автоматизованого проектування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів: метод. вказ. до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профес. програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; Харківський держ ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Проектування та реконструкція підприємств», «Проектування підприємств з основами САПР», «Проектування підприємств галузі» передбачені навчальними планами підготовки бакалаврів і є частиною наскрізної практичної підготовки майбутнього фахівця. Вони призначені допомогти студентам при підготовці до практичних занять та під час їх проведення. Знання та вміння, одержані в процесі виконання практичних робіт стануть базовими при виконанні курсових, дипломних проектів та інших видів самостійної роботи
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_pos33.pdf767.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.