Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Title: | Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів |
Authors: | Скуріхіна, Людмила Андрониківна Дроменко, Олена Борисівна |
Keywords: | технологічне обладнання;м'ясні консерви;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;технологічні розрахунки;система автоматизованого проектування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів: метод. вказ. до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профес. програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; Харківський держ ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 24 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Проектування та реконструкція підприємств», «Проектування підприємств з основами САПР», «Проектування підприємств галузі» передбачені навчальними планами підготовки бакалаврів і є частиною наскрізної практичної підготовки майбутнього фахівця. Вони призначені допомогти студентам при підготовці до практичних занять та під час їх проведення. Знання та вміння, одержані в процесі виконання практичних робіт стануть базовими при виконанні курсових, дипломних проектів та інших видів самостійної роботи |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_pos33.pdf | 767.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.