Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Title: Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів
Authors: Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Дроменко, Олена Борисівна
Keywords: технологічне обладнання;м'ясні консерви;проектування підприємств громадського харчування;реконструкція;технологічні розрахунки;система автоматизованого проектування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Дроменко О. Б. Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів: метод. вказ. до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профес. програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; Харківський держ ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 24 с.
Abstract: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисциплін «Проектування та реконструкція підприємств», «Проектування підприємств з основами САПР», «Проектування підприємств галузі» передбачені навчальними планами підготовки бакалаврів і є частиною наскрізної практичної підготовки майбутнього фахівця. Вони призначені допомогти студентам при підготовці до практичних занять та під час їх проведення. Знання та вміння, одержані в процесі виконання практичних робіт стануть базовими при виконанні курсових, дипломних проектів та інших видів самостійної роботи
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5021
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_pos33.pdf767.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.