Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014
Название: Харчові технології
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: харчова промисловість;переробка продукції;продукція тваринного походження;безпека продукції;характеристка сировини;технологічний процес;показники якості;зберігання готової продукції
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: опорний конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 122 с.
Краткий осмотр (реферат): В даній роботі авторами приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічного процесу виробництва харчової продукції, характеристиці технологічних схем, показникам якості, особливостям зберігання готової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020.1_pos131.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.