Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014
Title: | Харчові технології |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | харчова промисловість;переробка продукції;продукція тваринного походження;безпека продукції;характеристка сировини;технологічний процес;показники якості;зберігання готової продукції |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: опорний конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 122 с. |
Abstract: | В даній роботі авторами приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічного процесу виробництва харчової продукції, характеристиці технологічних схем, показникам якості, особливостям зберігання готової продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020.1_pos131.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.