Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014
Title: Харчові технології
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: харчова промисловість;переробка продукції;продукція тваринного походження;безпека продукції;характеристка сировини;технологічний процес;показники якості;зберігання готової продукції
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: опорний конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 122 с.
Abstract: В даній роботі авторами приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічного процесу виробництва харчової продукції, характеристиці технологічних схем, показникам якості, особливостям зберігання готової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5014
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.1_pos131.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.