Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5011
Назва: | Технологія продуктів оздоровчого харчування. |
Автори: | Большакова, Вікторія Анатоліївна Янчева, Марина Олександрівна |
Ключові слова: | м'ясопродукти;оздоровчі продукти;оздоровче харчування;продукти спеціального призначення;технологія |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Большакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020_pos21.pdf | 617.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.