Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5011
Назва: Технологія продуктів оздоровчого харчування.
Автори: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ключові слова: м'ясопродукти;оздоровчі продукти;оздоровче харчування;продукти спеціального призначення;технологія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Большакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_pos21.pdf617.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.