Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T18:25:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T18:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Большакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | м'ясопродукти | uk_UA |
dc.subject | оздоровчі продукти | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | продукти спеціального призначення | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів оздоровчого харчування. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_pos21.pdf | 617.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.