Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-08-16T18:25:52Z-
dc.date.available2022-08-16T18:25:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011-
dc.description.abstractМета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясопродуктиuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectпродукти спеціального призначенняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів оздоровчого харчування.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos21.pdf617.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.