Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50008
Назва: Загальна мікробіологія з основами вірусології: метод. вказівки, спец. 201 – «Агрономія»
Автори: Заярна, Олена Юріївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загальна мікробіологія з основами вірусології: метод. вказівки до проведення лабор.занять для здобувачів спеціальності 201 – «Агрономія»; уклад. О. Ю. Заярна; Харків: ДБТУ, 2024. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з загальної мікробіології складаються з семи лабораторних робіт, що охоплюють основні аспекти організації, обладнання та роботи в мікробіологічній лабораторії. Кожна лабораторна робота надає детальний опис необхідного обладнання та матеріалів, а також методики проведення експериментів. Роботи охоплюють такі теми, як правила роботи та поведінки в лабораторії, будова мікроскопу та методи приготування препаратів мікроорганізмів. Додатково, включені питання до самоконтролю, що допомагають студентам закріпити знання, отримані під час лабораторних занять. Курс охоплює важливі аспекти мікробіології, від структури бактерій до культивування та вивчення мікроорганізмів у грунті та ризосфері
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50008
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Zahal-na mikrobiolohiya_201_2024.pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.