Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990
Название: | It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти |
Другие названия: | It-технологии и роботизация агропромышленного производства. Проблемы и перспективы steam-образовния It-technologies and robotization of agricultural production. Steam education problems and prospects |
Авторы: | Богомолов, О. В. Бредихін, В. В. Мітяшкіна, Т. Ю. Міленін, А. М. Лук'янов, І. М. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Богомолов О. В., Бредихін В. В., Мітяшкіна Т. Ю., Міленін А. М., Лук'янов І. М. It-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи steam-освіти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 220-226. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуті актуальні проблеми впровадження новітніх it-технологій і роботизованої техніки в агропромислове виробництво. Наведено огляд аспектів викладання та підготовки
висококваліфікованих фахівців з STEAM – проектування. В статье рассмотрены актуальные проблемы внедрения новейших it-технологий и роботизированной техники в агропромышленное производство. Приведен обзор аспектов преподавания и подготовки высококвалифицированных специалистов по STEAM - проектирование. The article deals with the actual problems of introduction of the latest it-technologies and robotic technology in agro-industrial production. An overview of the teaching and training aspects of highly qualified STEAM design professionals is given. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4990 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 444.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.