Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886
Назва: Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»
Автори: Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Кравченко, О. І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 423-424.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_423-424.pdf162.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.