Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49886
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.date.accessioned2024-03-29T12:23:13Z-
dc.date.available2024-03-29T12:23:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 423-424.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_423-424.pdf162.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.