Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-29T12:23:13Z | - |
dc.date.available | 2024-03-29T12:23:13Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 423-424. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_423-424.pdf | 162.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.