Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49886
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-29T12:23:13Z | - |
dc.date.available | 2024-03-29T12:23:13Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 423-424. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49886 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_423-424.pdf | 162.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.