Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49847
Название: | Розроблення проєкту технології кондитерської продукції на основі багатофункціональних напівфабрикатів |
Другие названия: | The development of confectionery technology project on the base of multifunctional semi-finished products |
Авторы: | Хуторна, Софія Русланівна |
Научный руководитель: | Котляр, Олег Володимирович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Ключевые слова: | бісквітне тісто;багатофункціональні напівфабрикати;піноутворююча здатність;ресурсозбереження;суміш для бісквітного тіста;Biscuit dough;multifunctional semi-finished products;foaming ability;resource saving;mixture for biscuit dough |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Хуторна С. Р. Розроблення проєкту технології кондитерської продукції на основі багатофункціональних напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Котляр ; Харків: ДБТУ, 2023. 75 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена удосконалення технології напівфабрикатів з бісквітного тіста.
Під час виконання кваліфікаційної роботи ознайомилась зі шляхами удосконалення напівфабрикатів із бісквітного тіста. Наслідком розробки нової продукції є можливість розширення асортименту даного виду виробів. У якості рецептури-аналога була обрана рецептура напівфабрикату бісквітного «Основний», яка за сировинним набором і засобами обробки сировини є найбільш близькою до розробленої рецептури.
Підтверджено, що використання багатофункціональних напівфабрикатів, дозволяють забезпечити необхідну консистенцію при значно ширшому температурному режимі, здатність до формування при необхідній консистенції мас та зниження енергозатрат на їх виробництво.
Розроблені напівфабрикати з бісквітного тіста мають високі споживні властивості, зокрема смакові, підвищену харчову цінність, характеризуються зменшенням енергозатрат та трудомісткості процесу виробництва за рахунок використання сухих сумішей для збивання. The qualification work is devoted to the improvement of the technology of semi-finished products from biscuit dough. During the qualification work, I got acquainted with ways of improving semi-finished products from biscuit dough. The consequence of the development of new products is the possibility of expanding the assortment of this type of products. As an analogue recipe, the semi-finished biscuit recipe "Osnovny" was chosen, which is the closest to the developed recipe in terms of raw materials and means of processing raw materials. It has been confirmed that the use of multifunctional semi-finished products allows to ensure the necessary consistency at a much wider temperature regime, the ability to form masses at the required consistency and reduce energy costs for their production. The developed semi-finished products from biscuit dough have high consumption properties, in particular taste, increased nutritional value, are characterized by a decrease in energy consumption and the labor intensity of the production process due to the use of dry mixes for whipping |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49847 |
Располагается в коллекциях: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_181z-21b str-2-02 Khutorna_S_R.pdf Restricted Access | 1.49 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.