Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorХуторна, Софія Русланівна-
dc.date.accessioned2024-03-29T11:47:05Z-
dc.date.available2024-03-29T11:47:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХуторна С. Р. Розроблення проєкту технології кондитерської продукції на основі багатофункціональних напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Котляр ; Харків: ДБТУ, 2023. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49847-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена удосконалення технології напівфабрикатів з бісквітного тіста. Під час виконання кваліфікаційної роботи ознайомилась зі шляхами удосконалення напівфабрикатів із бісквітного тіста. Наслідком розробки нової продукції є можливість розширення асортименту даного виду виробів. У якості рецептури-аналога була обрана рецептура напівфабрикату бісквітного «Основний», яка за сировинним набором і засобами обробки сировини є найбільш близькою до розробленої рецептури. Підтверджено, що використання багатофункціональних напівфабрикатів, дозволяють забезпечити необхідну консистенцію при значно ширшому температурному режимі, здатність до формування при необхідній консистенції мас та зниження енергозатрат на їх виробництво. Розроблені напівфабрикати з бісквітного тіста мають високі споживні властивості, зокрема смакові, підвищену харчову цінність, характеризуються зменшенням енергозатрат та трудомісткості процесу виробництва за рахунок використання сухих сумішей для збивання.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the improvement of the technology of semi-finished products from biscuit dough. During the qualification work, I got acquainted with ways of improving semi-finished products from biscuit dough. The consequence of the development of new products is the possibility of expanding the assortment of this type of products. As an analogue recipe, the semi-finished biscuit recipe "Osnovny" was chosen, which is the closest to the developed recipe in terms of raw materials and means of processing raw materials. It has been confirmed that the use of multifunctional semi-finished products allows to ensure the necessary consistency at a much wider temperature regime, the ability to form masses at the required consistency and reduce energy costs for their production. The developed semi-finished products from biscuit dough have high consumption properties, in particular taste, increased nutritional value, are characterized by a decrease in energy consumption and the labor intensity of the production process due to the use of dry mixes for whippinguk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectбісквітне тістоuk_UA
dc.subjectбагатофункціональні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпіноутворююча здатністьuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.subjectсуміш для бісквітного тістаuk_UA
dc.subjectBiscuit doughuk_UA
dc.subjectmultifunctional semi-finished productsuk_UA
dc.subjectfoaming abilityuk_UA
dc.subjectresource savinguk_UA
dc.subjectmixture for biscuit doughuk_UA
dc.titleРозроблення проєкту технології кондитерської продукції на основі багатофункціональних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeThe development of confectionery technology project on the base of multifunctional semi-finished productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії-
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_181z-21b str-2-02 Khutorna_S_R.pdf
  Restricted Access
1.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.